dansk

Værktøjer

zoomstory får med de internationale kampagnefilm på engelsk, fransk, spansk og japansk målgruppens øjne op for Peter Waldorffs kvaliteter:

  1. Som en kompetent forhandler med et     menneskeligt ansigt.

  2. Som én der brænder for international solidaritet.

  3. Som én der brænder for at gøre PSI til en stærk international aktør på den verdens-politiske scene.

Foruden udvikling af ide og produktion af film rådgiver zoomstory HK-STAT og Peter Waldorff om budskaber, målgrupper og distribution.

zoomstory udfører også pr- og presseopgaver i forbindelse med valgkampen.

Resultater

Peter Waldorff bliver ved kongressen i Wien valgt til posten som generalsekretær for PSI (Public Srevice International).

Peter Waldorff vinder med mere end 800.000 stemmer. Det selv om han som en anden Goliat er oppe imod formanden for et af verdens største fagforbund, englænderen Keith Sonnet fra UNISON, der har alle Common Welth landene bag sig.

PSI er en global organisation med mere end 20 millioner medlemmer fra mere end 150 lande, og en naturlig samarbejds-partner for FN, Verdensbanken, IMF, OECD og EU.

Presseklip

Politiken

Ugebrevet A4

HK-Stats formand, Peter Waldorff, vinder posten som generaldirektør for PSI - verdens største fagforening. Se hjemmeside med kampagnefilm på engelsk, fransk, spansk og japansk.

Formål

En global kampagne med internationale film skal skabe opbakning til Peter Waldorffs kandidatur især blandt lande i Sydamerika, Afrika og Asien.